0 0
Ζύμη για κρέπες

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
2 αυγά
1 βανίλια
1 φλ. τσαγιού αλεύρι
1 κ.γλυκού βούτυρο λιωμένο
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
1 πρέζα αλάτι

Ζύμη για κρέπες

Ίσως η καλύτερη συνταγή για κρέπες που θα δοκιμάσετε!!!!

  • 15
  • 6 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(13 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Χτυπάμε τα αβγά με την βανίλια και το αλάτι.

2
Έγινε

Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

3
Έγινε

Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για μισή ώρα.
Βγάζουμε από το ψυγείο, βουτυρώνουμε με μια χαρτοπετσέτα το τηγάνι ,

4
Έγινε

ρίχνουμε με μια μεγάλη κουτάλα λίγο μείγμα στο καυτό τηγάνι,

5
Έγινε

περιστρέφουμε το τηγάνι να πάει παντού.
Μετά από ένα λεπτό αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε την κρέπα και από την άλλη μεριά.

6
Έγινε

Την γεμίζουμε με ότι τραβάει η όρεξη μας.
Καλή Επιτυχία!!!!!!

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
ροζέ σάλτσα
Προηγούμενη
Λαζάνια με ροζέ σάλτσα
κεικ
Επόμενη
Κέικ Βουτύρου
ροζέ σάλτσα
Προηγούμενη
Λαζάνια με ροζέ σάλτσα
κεικ
Επόμενη
Κέικ Βουτύρου