0 0
Ζύμη για κρέπες

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
2 αυγά
1 βανίλια
1 φλ. τσαγιού αλεύρι
1 κ.γλυκού βούτυρο λιωμένο
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
1 πρέζα αλάτι

Ζύμη για κρέπες

Ίσως η καλύτερη συνταγή για κρέπες που θα δοκιμάσετε!!!!

  • 15
  • Serves 6
  • Easy

Υλικά

Οδηγίες

Share
(Visited 4 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Χτυπάμε τα αβγά με την βανίλια και το αλάτι.

2
Done

Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

3
Done

Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για μισή ώρα.
Βγάζουμε από το ψυγείο, βουτυρώνουμε με μια χαρτοπετσέτα το τηγάνι ,

4
Done

ρίχνουμε με μια μεγάλη κουτάλα λίγο μείγμα στο καυτό τηγάνι,

5
Done

περιστρέφουμε το τηγάνι να πάει παντού.
Μετά από ένα λεπτό αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε την κρέπα και από την άλλη μεριά.

6
Done

Την γεμίζουμε με ότι τραβάει η όρεξη μας.
Καλή Επιτυχία!!!!!!

maggy

ροζέ σάλτσα
previous
Λαζάνια με ροζέ σάλτσα
κεικ
next
Κέικ Βουτύρου
ροζέ σάλτσα
previous
Λαζάνια με ροζέ σάλτσα
κεικ
next
Κέικ Βουτύρου