0 0
Ζαχαρόπαστα ή Γλάσο Ζελατίνης

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 κιλό άχνη
2 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη
2 κ. σούπας σιρόπι γλυκόζης
5 κ. σούπας νερό
1 βανίλια

Ζαχαρόπαστα ή Γλάσο Ζελατίνης

Για να καλύπτετε τις τούρτες σας τα κέικ ή ό,τι γλυκό θέλετε!

  • 15
  • Μέτρια

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(163 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Βάζουμε την άχνη σε ένα μεγάλο βαθύ ταψί και κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο.

2
Έγινε

Βάζουμε σε μέτρια φωτιά ένα κατσαρολάκι με το νερό και την ζελατίνη.
Ανακατεύουμε να διαλυθεί και ρίχνουμε την γλυκόζη και την βανίλια.

3
Έγινε

Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σαν σιρόπι.

4
Έγινε

Όταν λιώσει η γλυκόζη, ρίχνουμε το σιρόπι στο κέντρο της άχνης και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

5
Έγινε

Μόλις κρυώσει,ζυμώνουμε με τα χέρια να πάρει σχεδόν όλη την άχνη και να μην κολλάει στα χεριά.

6
Έγινε

Μόλις τελειώσει αν δεν τη χρησιμοποιήσουμε άμεσα την τυλίγουμε καλά με ζελατίνη και τη βάζουμε στο ντουλάπι.
Καλή επιτυχία!!!

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
σάλτσα κρεμμυδιού
Προηγούμενη
Σάλτσα Κρεμμυδιού
παραδοσιακά κουλουράκια
Επόμενη
Τα κουλουράκια της Γιαγιάς
σάλτσα κρεμμυδιού
Προηγούμενη
Σάλτσα Κρεμμυδιού
παραδοσιακά κουλουράκια
Επόμενη
Τα κουλουράκια της Γιαγιάς