0 0
Τούρτα Eclair

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
3 πακέτα Cream cracker
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής
2 1/4 γλ. τσαγιού γάλα
1 ντενεκεδάκι morfat (φυτική σαντιγί)
200 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
200 γρ κουβερτούρα

Τούρτα Eclair

Δεν θα βρείτε πιο εύκολο, γρήγορο και οικονομικο γλυκό!!!

  • 15
  • 20 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση

(341 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Στο κάδο του μίξερ προσθέτουμε τον γάκελο με την κρέμα ζαχαροπλαστικής και το γάλα και το χτυπάμε για 5 λέπτα.
Σε ένα αλλο μπολ χτυπάμε το τενεκεδάκι μέχρι να αφρατέψει.
(Αν δεν σας αρέσει το ντενεκεδακι χτυπήστε 200 ml απο οποιαδήποτε κρεμά γάλακτος προτιμάτε)
Ρίξτε την σαντυγί μέσα στην κρέμα και χτυπήστε την ελαφρά για 2 λεπτά μέχρι να ενσωματωθεί καλά.

2
Έγινε

Στην βάση ένος πυρέξ τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.
Χωρίζουμε την κρέμα σε 2 μέρη.
Απλώνουμε το πρωτο μέρος πάνω στα μπισκότα.
Βάζουμε μια στρώση μπισκοτα απο πάνω, έπειτα κρέμα και τέλος μπισκότα.

3
Έγινε

Σε μια γαλατιέρα βάζουμε την κρέμα γαλάκτος να ζεσταθεί.
Κόβουμε την σοκολάτα σε κυβους και την ρίχνουμε μέσα στην κρέμα γάλακτος.
Ανακατεούμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

4
Έγινε

Ρίχνουμε το γλάσο πάνω στην τελευταια στρώση μπισκότων.
Βάζουμε το γλύκο στο ψυγειο για 3-4 ώρες.
Καλη Επιτυχιά!!!!!!!!

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
Λουκουμάδες
Προηγούμενη
Λουκουμάδες χωρίς μαγια
Clafoutis
Επόμενη
Κλαφουτι (Clafoutis)
Λουκουμάδες
Προηγούμενη
Λουκουμάδες χωρίς μαγια
Clafoutis
Επόμενη
Κλαφουτι (Clafoutis)