Υλικά
-
6 αυγά
-
500 γρ σιμιγδάλι χοντρό
-
250 γρ σιμιγδάλι ψιλό
-
400 γρ ζάχαρη
-
400 γρ γιαούρτι αγελαδινό
-
480 ml λάδι
-
2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
-
4 βανίλιες
-
ξύσμα από λεμόνι
-
Για το σιρόπι
-
1 κιλό ζάχαρη
-
1250 ml νερό
-
2-3 ξυλακια κανέλα
-
φλούδα λεμονιού
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
|
2
Έγινε
|
|
3
Έγινε
|
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς για 35-40 λεπτά,ανάλογα |
4
Έγινε
|
|
5
Έγινε
|
|
6
Έγινε
|
Πεντανόστιμο,συνοδεύεται πολύ ωραία με σπιτική λεμονάδα και μία μπάλα Οι φωτογραφίες και το κείμενο είναι της φίλης μου Ανθής. |