0 0
Το μεθυσμένο χταπόδι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 κιλό χταπόδι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
1 κον κασέ
1 φύλλο δάφνης
1 κ. γλυκού αλάτι
κόκκινο πιπέρι
κόκκους μπαχάρι
πιπέρι μαύρο
1/ κ. γλυκού κανέλα

Το μεθυσμένο χταπόδι

Μύρισε θάλασσα!!!

  • 90
  • 4 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(42 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Βράζουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια.

2
Έγινε

Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμύδια να σοταριστούν.

3
Έγινε

Μόλις ροδίσει, ρίχνουμε το χταπόδι.Το σοτάρουμε για 1-2 λεπτά

4
Έγινε

και το σβήνουμε με το κρασί.

5
Έγινε

Αφήνουμε το κρασί να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε το κον κασέ και όλα τα μπαχαρικά.

6
Έγινε

Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά.
Καλή Επιτυχία!!

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
πασχαλινά τσουρέκια
Προηγούμενη
Τσουρέκια
σπανακόρυζο
Επόμενη
Σπανακόρυζο
πασχαλινά τσουρέκια
Προηγούμενη
Τσουρέκια
σπανακόρυζο
Επόμενη
Σπανακόρυζο