0 0
Το μεθυσμένο χταπόδι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 κιλό χταπόδι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
1 κον κασέ
1 φύλλο δάφνης
1 κ. γλυκού αλάτι
κόκκινο πιπέρι
κόκκους μπαχάρι
πιπέρι μαύρο
1/ κ. γλυκού κανέλα

Το μεθυσμένο χταπόδι

Μύρισε θάλασσα!!!

  • 90
  • Serves 4
  • Easy

Υλικά

Οδηγίες

Share
(Visited 7 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Βράζουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια.

2
Done

Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμύδια να σοταριστούν.

3
Done

Μόλις ροδίσει, ρίχνουμε το χταπόδι.Το σοτάρουμε για 1-2 λεπτά

4
Done

και το σβήνουμε με το κρασί.

5
Done

Αφήνουμε το κρασί να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε το κον κασέ και όλα τα μπαχαρικά.

6
Done

Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά.
Καλή Επιτυχία!!

maggy

πασχαλινά τσουρέκια
previous
Πασχαλινά Τσουρέκια
σπανακόρυζο
next
Σπανακόρυζο
πασχαλινά τσουρέκια
previous
Πασχαλινά Τσουρέκια
σπανακόρυζο
next
Σπανακόρυζο