0 0
Το δικό μου παντεσπάνι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
8 αυγά
2 κούπες του νες φαρίνα
2 κούπες του νες ζάχαρη
1/4 κούπας του νες νερό
250 γρ βούτυρο μαλακό
2 βανίλιες
1 μπέικιν πάουντερ

Το δικό μου παντεσπάνι

Για όσους θέλετε να κάνετε τούρτα με κατασκεύη, είναι το πιο σταθερό παντεσπάνι.

  • 60
  • 30 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(53 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπολ του μίξερ

2
Έγινε

και τα χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 4 λεπτά.

3
Έγινε

Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί,32 εκ. διάμετρο,ή ένα μεγάλο ορθογώνιο.

4
Έγινε

Ψήνουμε για 40 –50 λεπτά,μέχρι να βγει καθαρή η οδοντογλυφίδα,στις αντιστάσεις του φούρνου.
Το γεμίζουμε με ότι θέλουμε.
Καλή Επιτυχία!!!!

5
Έγινε

Υ.Γ.

Η συνταγή αυτή είναι για μεγάλη τούρτα,περίπου για 30 άτομα.

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
τσουρεκάκια
Προηγούμενη
Στεφανάκια τσουρεκιού
κρέμα βουτύρου
Επόμενη
Βουτυρόκρεμα με σοκολάτα
τσουρεκάκια
Προηγούμενη
Στεφανάκια τσουρεκιού
κρέμα βουτύρου
Επόμενη
Βουτυρόκρεμα με σοκολάτα