0 0
Tiramisu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 πακέτο σαβουαγιαρ μπισκότα
4 αυγά χωρισμένα
400 γρ μασκαρπόνε
200 γρ άχνη ζάχαρη
Για τα μπισκότα
500 γρ ζεστό γάλα
1 φλ. καφέ εσπρέσσο
κακάο για το πασπάλισμα

Tiramisu

Cuisine:

Αυτό το γλυκό μου θυμίζει Βενετιά!!!
Δοκιμάστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει!!!

  • 2ώρες
  • 5 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

  • Για τα μπισκότα

Οδηγίες

Κοινοποίηση

Η συνταγή είναι του ΣΤ. Παρλιαρού

(10 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Ανακατεύουμε το γάλα με το καφέ.

Βουτάμε μέσα ένα ένα τα μπισκότα και τα στρώνουμε σε ένα ταψάκι.

2
Έγινε

Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να γινούν μαρέγκα.

3
Έγινε

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά

την άχνη , το μασκαρπόνε, και τους κρόκους.

4
Έγινε

έπειτα προσθέτουμε την μαρέγκα, ανακατεύοντάς απαλά

5
Έγινε

Με μια σπάτουλα.
Βάζουμε την μισή δόση της κρέμας πάνω στα μπισκότα.
Στρώνουμε μπισκότα από πάνω τα οποία έχουμε βουτήξει στο γάλα.

6
Έγινε

Πάλι κρέμα και τέλος μπισκότα.
Πασπαλίζουμε με κακάο.
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 1-2 ώρες να “σφίξει”.
Το γλυκό πρέπει να καταναλωθεί σε 3 μέρες.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
σαγανάκι
Προηγούμενη
Μύδια σαγανάκι
Επόμενη
Μοσχαράκι στην γάστρα
σαγανάκι
Προηγούμενη
Μύδια σαγανάκι
Επόμενη
Μοσχαράκι στην γάστρα