Υλικά
-
Κομμένες φέτες των 150 γρ τυρί φέτα
-
φύλλα κρούστας για γλυκά
-
3 κ. σούπας αλεύρι
-
3 κ. σούπας σουσάμι
-
λάδι
-
για το γαρνίρισμα μέλι
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας στον πάγκο εργασιάς και τα κόβουμε στην μέση. |
2
Έγινε
|
Βάζουμε το κομμάτι της φέτας κάτω στο φύλλο με περιθώριο 2 εκ και το τυλίγουμε σαν φάκελο. |
3
Έγινε
|
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το σουσάμι και πανάρουμε την τυλιγμένη φέτα. |
4
Έγινε
|
Σε καυτό λάδι τηγανίζουμε το μπουγκάκι της φέτας μέχρι να ροδίσει και απο τις 2 μερίες. |
5
Έγινε
|
Το βγάζουμε απο το τηγάνι το βάζουμε σε μια πιατέλα και όπως είναι ζεστό το ραντίζουμε με μέλι. |
6
Έγινε
|
ΥποσημείωσηΜπορείτε να κάνετε πολλά κομμάτια και να τα αποθηκεύσετε στην κατάψυξη. Τα χρησιμοποιείτε χωρίς να τα ξεπαγώσετε τα τηγανίζετε απευθείας. |