0 0
Τηγανιά με πράσα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 κιλό τηγανιά
2 πράσα ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
λάδι

Τηγανιά με πράσα

¨Όποιος δεν την έχει δοκιμάσει, θα την λατρέψει!!!

  • 30
  • 5 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(56 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
με 1/2 ποτήρι νερό να βράσει

2
Έγινε

Κατά διαστήματα ξαφρίζουμε το κρέας.
Μόλις σωθεί το νερό ρίχνουμε το λάδι

3
Έγινε

και τηγανίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει.
Όταν αρχίζει να ροδίζει ρίχνουμε τα πράσα να καραμελώσουν

4
Έγινε

και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!

5
Έγινε

Πρόταση φίλης:.

Αν θέλετε μπορείτε να σοτάρετε λίγο τα πράσα με νερό (Μέχρι να μαραθούν) το όποιο στη συνεχεία θα πετάξετε τα στραγγίζετε καλά κ μετά τα ρίχνετε στην τηγανιά. Με αυτό τον τρόπο το φαγητό δεν θα είναι τόσο βαρύ για το στομάχι .

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
φασολάκια
Προηγούμενη
Φασολάκια
παντεσπάνι
Επόμενη
Αμερικάνικο Παντεσπάνι σοκολάτας
φασολάκια
Προηγούμενη
Φασολάκια
παντεσπάνι
Επόμενη
Αμερικάνικο Παντεσπάνι σοκολάτας