0 0
Τηγανιά με πράσα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 κιλό τηγανιά
2 πράσα ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
λάδι

Τηγανιά με πράσα

¨Όποιος δεν την έχει δοκιμάσει, θα την λατρέψει!!!

  • 30
  • Serves 5
  • Easy

Υλικά

Οδηγίες

Share
(Visited 33 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
με 1/2 ποτήρι νερό να βράσει

2
Done

Κατά διαστήματα ξαφρίζουμε το κρέας.
Μόλις σωθεί το νερό ρίχνουμε το λάδι

3
Done

και τηγανίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει.
Όταν αρχίζει να ροδίζει ρίχνουμε τα πράσα να καραμελώσουν

4
Done

και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!

5
Done

Πρόταση φίλης:.

Αν θέλετε μπορείτε να σοτάρετε λίγο τα πράσα με νερό (Μέχρι να μαραθούν) το όποιο στη συνεχεία θα πετάξετε τα στραγγίζετε καλά κ μετά τα ρίχνετε στην τηγανιά. Με αυτό τον τρόπο το φαγητό δεν θα είναι τόσο βαρύ για το στομάχι .

maggy

φασολάκια
previous
Φασολάκια
παντεσπάνι
next
Αμερικάνικο Παντεσπάνι σοκολάτας
φασολάκια
previous
Φασολάκια
παντεσπάνι
next
Αμερικάνικο Παντεσπάνι σοκολάτας