0 0
Τα μπιφτέκια της Ρίτας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1/2 κιλό ανάμεικτο κιμά
1 σκελίδρα σκόρδο
2 κρεμμύδια
2 μεριδούλες γάλα
1 αυγό
1 μεγάλη κουταλιά αλεύρι
1/3 φλ. τσαγιού φρυγανιά
1/2 φλ. καφέ λάδι
μαϊντανό
1 κ. γλυκού γευστικό
1/2 κ, γλυκού κύμινο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη

Τα μπιφτέκια της Ρίτας

Δεν υπάρχουν λόγια!!!

  • 1
  • 12 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(44 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο

2
Έγινε

και ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ζυμώνουμε καλά.

3
Έγινε

Αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο για 30 λεπτά.
Βάζουμε σε ένα πιάτο λάδι βουτάμε μέσα τα χέρια μας και πλάθουμε τα μπιφτέκια.

4
Έγινε

Τα βάζουμε στον φούρνο στους 250 βαθμούς με αέρα πάνω σε μια σχάρα που από κάτω έχουμε βάλει ένα ταψί με νερό.

5
Έγινε

Μόλις ροδίσουν και από τις 2 μεριές είναι έτοιμα.
Καλή επιτυχία!!!!!!

6
Έγινε

Tips

Το γευστικό είναι κάτι σαν “μπαχαρικό” εγώ το βρίσκω στην λαϊκή είναι άσπρο σαν αλάτι και το βάζουν κυρίως στο κιμά στα μαγαζιά για να δίνει γεύση.

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
ταρτα
Προηγούμενη
Τάρτα φράουλας
Επόμενη
Κοτοσαλάτα με μαγιονέζα
ταρτα
Προηγούμενη
Τάρτα φράουλας
Επόμενη
Κοτοσαλάτα με μαγιονέζα