0 0
Τα μπιφτέκια της Ρίτας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1/2 κιλό ανάμεικτο κιμά
1 σκελίδρα σκόρδο
2 κρεμμύδια
2 μεριδούλες γάλα
1 αυγό
1 μεγάλη κουταλιά αλεύρι
1/3 φλ. τσαγιού φρυγανιά
1/2 φλ. καφέ λάδι
μαϊντανό
1 κ. γλυκού γευστικό
1/2 κ, γλυκού κύμινο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη

Τα μπιφτέκια της Ρίτας

Δεν υπάρχουν λόγια!!!

  • 1
  • 12 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Διαμοιρασμός
(23 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Εντάξει

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο

2
Εντάξει

και ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ζυμώνουμε καλά.

3
Εντάξει

Αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο για 30 λεπτά.
Βάζουμε σε ένα πιάτο λάδι βουτάμε μέσα τα χέρια μας και πλάθουμε τα μπιφτέκια.

4
Εντάξει

Τα βάζουμε στον φούρνο στους 250 βαθμούς με αέρα πάνω σε μια σχάρα που από κάτω έχουμε βάλει ένα ταψί με νερό.

5
Εντάξει

Μόλις ροδίσουν και από τις 2 μεριές είναι έτοιμα.
Καλή επιτυχία!!!!!!

6
Εντάξει

Tips

Το γευστικό είναι κάτι σαν “μπαχαρικό” εγώ το βρίσκω στην λαϊκή είναι άσπρο σαν αλάτι και το βάζουν κυρίως στο κιμά στα μαγαζιά για να δίνει γεύση.

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
ταρτα
previous
Τάρτα φράουλας
next
Κοτοσαλάτα με μαγιονέζα
ταρτα
previous
Τάρτα φράουλας
next
Κοτοσαλάτα με μαγιονέζα