0 0
Σιροπιαστό κέικ με τρούφα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
250 γρ βούτυρο
2 φλ. τσαγιού φαρίνα
100 γρ τρούφα
4 αυγά
2 βανίλιες
1 μπείκιν
Σιρόπι
2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 φλ. τσαγιού νερό
2 κουβερτούρες τριμμένες

Σιροπιαστό κέικ με τρούφα

Από τότε που το έφτιαξα για πρώτη φορά το λάτρεψα, για την απίθανη σοκολατένια γεύση του αλλά και την απίστευτη ευκολία παρασκευής του!

  • 1 ώρα
  • Serves 16
  • Medium

Υλικά

  • Σιρόπι

Οδηγίες

Share
(Visited 12 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά.

2
Done

Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε την ζύμη.

3
Done

Ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για περίπου 35-40 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει.

4
Done

Φτιάχνουμε το σιρόπι μας βράζοντας σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά.

5
Done

Σιροπιάζουμε το κρύο κέικ και ρίχνουμε αμέσως τις τριμμένες κουβερτούρες για να λιώσουν από τη ζέστη του σιροπιού!
Καλή Επιτυχία!!!!

maggy

karmponara
previous
Καρμπονάρα
πίτα
next
Πίτες για σουβλάκια
karmponara
previous
Καρμπονάρα
πίτα
next
Πίτες για σουβλάκια