0 0
Σαρλότ με φράουλες

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
2 πακέτα σαβουαγιάρ
Για την κρέμα
250 γρ. μασκαρπόνε
250 γρ. τυρί κρέμα
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1/2 ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη
500 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες

Σαρλότ με φράουλες

Cuisine:

Ελαφρύ Δροσερό ένα άκρως καλοκαιρινό γλυκό!!!

  • 2 ώρες και 20 λεπτά
  • 8 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

  • Για την κρέμα

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(14 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ την κρέμα γάλακτος να αφρατέξει ( όχι να σφίξει πολύ)
Προσθέτουμε έπειτα όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις φράουλες και ανακατεύουμε για 2 λεπτά στο μίξερ.

2
Έγινε

Προσθέτουμε τις φράουλες ανακατεύοντας τες με μια σπάτουλα ελαφρά.
Στρώνουμε τα μπισκότα στο πάτο ενός αποσπώμενου ταψιού 26-28 εκ.
Κόβουμε στο 2/3 αυτά που θα βάλουμε στα τοιχώματα της φόρμας.

3
Έγινε

Ρίχνουμε την μισή κρέμα πάνω στα μπισκότα.
Βάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και την υπόλοιπη κρέμα.
Γαρνίρουμε με λίγη σαντιγί και φράουλες.
Αφήνουμε το γλυκό για 2 ώρες στο ψυγείο να κρυώσει και το σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
Προηγούμενη
Μπισκότα φυστικοβούτυρου χωρίς ψήσιμο
Επόμενη
Μπισκότα βουτύρου με κορνέ
Προηγούμενη
Μπισκότα φυστικοβούτυρου χωρίς ψήσιμο
Επόμενη
Μπισκότα βουτύρου με κορνέ