0 0
Σαρλοτ με φράουλες

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
2 πακέτα σαβαγιάρ
Για την σάλτσα των μπισκότων
400 γρ φράουλες
2 κ .σουπάς ζάχαρη
Για την κρέμα
250 γρ κρέμα γάλακτος
200 γρ mascarpone
200 γρ κρέμα τυριού
220 γρ άχνη ζάχαρη
400 γρ φράουλες
Για το γλάσο
200 γρ κρέμα γάλακτος
125 γρ κουβερτούρα λεύκη

Σαρλοτ με φράουλες

Δοκίμασα πολλές φορές αυτή την συνταγή μέχρι να την δημοσιευώ.
Εβγάλα υλικά έβαλα υλικά αλλα νομίζω οτι το αποτέλεσμα με δικαιώνει απόλυτα.
Μια απο τις νοστιμότερες καλοκαιρινές φραουλένιες συνταγες!!!!!!

  • 20
  • 10 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

  • Για την σάλτσα των μπισκότων

  • Για την κρέμα

  • Για το γλάσο

Οδηγίες

Κοινοποίηση

(103 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ την κρέμα γάλακτος να αφρατέξει ( όχι να σφίξει πολύ)
Προσθέτουμε έπειτα όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις φράουλες και ανακατεύουμε για 2 λεπτά στο μίξερ.

2
Έγινε

Προσθέτουμε τις φράουλες ανακατεύοντας τες με μια σπάτουλα ελαφρά.
Στρώνουμε τα μπισκότα στο πάτο ενός αποσπώμενου ταψιού 26-28 εκ.
Αφού πρώτα βουτύξουμε τα μπισκότα μέσα στην σάλτσα φράουλας.
Κόβουμε στο 2/3 αυτά που θα βάλουμε στα τοιχώματα της φόρμας.

3
Έγινε

Ρίχνουμε την μισή κρέμα πάνω στα μπισκότα.
Βάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και την υπόλοιπη κρέμα.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτο και προσθέτουμε την λευκή κουβερτούα την οποία έχουμε λιώσει.
Στρώνουμε το γλάσο πάνω στην κρέμα.
Στολίζούμε με λίγες φράουλες την επιφάνεια του γλάσσου.
Αφήνουμε το γλυκό για 2 ώρες στο ψυγείο να κρυώσει και το σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχιά!!!!

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
Προηγούμενη
Cheesecake τριπλής σοκολάτας με καραμέλα
νηστίσιμος μουσακάς
Επόμενη
Νηστίσιμος Μουσακάς (χωρίς μελιτζάνα)
Προηγούμενη
Cheesecake τριπλής σοκολάτας με καραμέλα
νηστίσιμος μουσακάς
Επόμενη
Νηστίσιμος Μουσακάς (χωρίς μελιτζάνα)