Υλικά
-
400 γρ. σαβουαγιάρ
-
1 ζελέ φράουλα διπλή συσκευασία
-
200 γρ. κρέμα γάλακτος
-
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
-
250 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες
-
3 κ. σούπας ζάχαρη
-
5-6 κ. σούπας μαρμελάδα φράουλα
-
Γλάσο
-
300 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες
-
1 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη
-
4 κ. σούπας κονιάκ
-
3 κ. σούπας κορν φλάουρ
-
4 κ. σούπας χυμό λεμονιού
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
|
2
Έγινε
|
|
3
Έγινε
|
|
4
Έγινε
|
|
5
Έγινε
|
Ρίχνουμε μέσα το μείγμα με το ζελέ την σαντιγί και το γιαούρτι. Γλάσο: Υ.Γ Δε βάζετε ζεστή την σάλτσα διότι θα λιώσει το μείγμα από κάτω. |