Υλικά
-
800 γρ αλεύρι για πίτες
-
250 γρ σουρωτή
-
250 γρ νερό
-
1 κ. γλυκού ξύδι
-
1 φλ. ελληνικού λάδι
-
1 βιταμ κεσαδάκι
-
1 κ. γλυκού αλάτι
-
800γρ τύρι
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ και κάνουμε μια γούρνα στην μέση. |
2
Έγινε
|
|
3
Έγινε
|
|
4
Έγινε
|
|
5
Έγινε
|
|
6
Έγινε
|
|
7
Έγινε
|
|
8
Έγινε
|
|
9
Έγινε
|
|
10
Έγινε
|
|
11
Έγινε
|
Υ.Γ.Το βούτυρο πρέπει να είναι αυτό στο κεσεδάκι. |