Υλικά
-
1 πακέτο πτι μπερ
-
Κρέμα
-
1 ζαχαρούχο γάλα
-
5 κ. σούπας κορν φλάουρ
-
2 αυγά
-
1 κ. σούπας βούτυρο
-
Κρέμα πορτοκάλι
-
2 νεροπότηρα χυμό πορτοκάλι
-
4 κ. σούπας κοφτές κορν φλάουρ
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
|
2
Έγινε
|
Βάζουμε στην κατσαρόλα το ζαχαρούχο. Προσθέτουμε το κορν φλαουρ και ανοίγουμε το μάτι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά ανακατεύοντας ζωηρά και στο τέλος βάζουμε το βούτυρο. |
3
Έγινε
|
|
4
Έγινε
|