0 0
Πίτσα καρμπονάρα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Πίτσα καρμπονάρα

Απιστεύτα νόστιμη !!!

  • 100
  • 6 μερίδες
  • Μέτρια

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(8 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Κάνουμε το ζυμάρι όπως στις οδηγίες της συνταγής.
Κρατάμε μισό φλιτζανάκι του ελληνικού κρέμα γάλακτος,
ανακατεύουμε την υπόλοιπη με τον ντοματοπολτό,τη ζάχαρη,
το αλάτι και το πιπέρι.

2
Έγινε

Bάζουμε να βράσει μέχρι να σωθούν τα πολλά υγρά.
Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμάρι που έχουμε απλώσει,
βάζουμε από πάνω το μπέικον,

3
Έγινε

το κασέρι, τα μανιτάρια τις πιπεριές και το φλιτζανάκι με
την κρέμα γάλακτος.

4
Έγινε

Την ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 30 –40
λεπτά μέχρι να ροδίσει,ανάλογα με το φούρνο.
Καλή Επιτυχία!!!

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
μπριζόλες
Προηγούμενη
Πικάντικες μπριζόλες
Σούπα αποτοξίνωσης
Επόμενη
Σούπα αποτοξίνωσης
μπριζόλες
Προηγούμενη
Πικάντικες μπριζόλες
Σούπα αποτοξίνωσης
Επόμενη
Σούπα αποτοξίνωσης