0 0
Πατάτες γιαχνί ή μπλουμ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Πατάτες γιαχνί ή μπλουμ

Κλασικό, γρήγορο και οικονομικό φαγητό
για μέρες με πολύ τρέξιμο!!!

  • 25
  • Serves 4
  • Easy

Υλικά

Οδηγίες

Share
(Visited 4 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.

2
Done

Κόβουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο στο Multi πολύ ψιλά.
Βάζουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε,

3
Done

ρίχνουμε έπειτα και τις πατάτες.

4
Done

Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και χαμηλώνουμε την φωτιά στην μέση θερμοκρασία.

5
Done

Ανακατεύουμε κατά τακτά διαστήματα γιατί μπορεί να κολλήσει.
Μόλις μαλακώσουν οι πατάτες σερβίρουμε.
Συνοδεύετε πολύ ωραία με τυρί τριμμένο.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!

maggy

κεικ
previous
Κέικ Βουτύρου
Τορτελίνια
next
Τορτελίνια με 4 τυριά
κεικ
previous
Κέικ Βουτύρου
Τορτελίνια
next
Τορτελίνια με 4 τυριά