0 0
Πατάτες γιαχνί ή μπλουμ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Πατάτες γιαχνί ή μπλουμ

Κλασικό, γρήγορο και οικονομικό φαγητό
για μέρες με πολύ τρέξιμο!!!

  • 25
  • 4 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(31 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.

2
Έγινε

Κόβουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο στο Multi πολύ ψιλά.
Βάζουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε,

3
Έγινε

ρίχνουμε έπειτα και τις πατάτες.

4
Έγινε

Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και χαμηλώνουμε την φωτιά στην μέση θερμοκρασία.

5
Έγινε

Ανακατεύουμε κατά τακτά διαστήματα γιατί μπορεί να κολλήσει.
Μόλις μαλακώσουν οι πατάτες σερβίρουμε.
Συνοδεύετε πολύ ωραία με τυρί τριμμένο.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
κεικ
Προηγούμενη
Κέικ Βουτύρου
Τορτελίνια
Επόμενη
Τορτελίνια με 4 τυριά
κεικ
Προηγούμενη
Κέικ Βουτύρου
Τορτελίνια
Επόμενη
Τορτελίνια με 4 τυριά