Υλικά
-
8-10 πατάτες
-
1 φλ. ελληνικού ελαιόλαδο
-
1 κ. σούπας ρίγανη
-
Αλάτι-πιπέρι
-
1 λεμόνιπροαιρετικά
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για να τις τηγανίσουμε. |
2
Έγινε
|
Βάζουμε σε ένα μπολ ολά τα υλικά μάζι και τα ανακατευούμε με τα χέρια μας. |
3
Έγινε
|
Στρώνουμε σε ένα ταψί ένα φύλλο λαδόκολλας και ριχνουμε επάνω τις πατάτες. |
4
Έγινε
|
Ψήνουμε τις πατάτες σε προθερμασμένο φούρνο σους 180 βαθμούς στον αέρα μέχρι μαλακώσουν και να χρυσίσουν. |
5
Έγινε
|
Τις βγάζουμε από τον φούρνο και τις σερβίρουμε. |