Υλικά
-
2-3 πατάτες μεγάλες
-
200 γρ. κρέμα γάλακτος
-
10 φέτες μπέικον κομμένες σε κυβάκια
-
200 γρ. gouda τριμμένο
-
5-6 μανιτάρια άσπρα κομμένα σε φέτες
-
καπνιστή πάπρικα
-
Αλάτι-πιπέρι
-
ρίγανη
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
Πλένουμε καλά τις πατάτες με την φλούδα τους. Δοκιμάζουμε αν έγιναν με μια οδοντογλυφίδα. Κόβουμε το 1/3 της πατάτας, με ένα ειδικό εργαλείο που αδειάζουμε τα Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε λίγο λάδι, |
2
Έγινε
|
|
3
Έγινε
|
Μόλις λιώσει το γκούντα με ένα κουτάλι γεμίζουμε τις πατάτες που έχουμε αδειάσει προηγουμένως με το μείγμα του μπεικον. Τις σερβίρουμε ζέστες. Υ.Γ . Στην πιο ελαφριά του εκδοχή απλά βράζετε τις πατάτες, τις αδειάζετε ανακατεύετε όλα τα υλικά και τις ψήνετε στο φούρνο. |