0 0
Παστουρμαδόπιτα ή Πίτα Καισαρείας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
2 φύλλα σφολιάτας
15 φέτες κασέρι
15 λεπτές φέτες παστουρμά
ντοματάκια cherry
1 αυγό για άλειμμα
λίγο λάδι

Παστουρμαδόπιτα ή Πίτα Καισαρείας

Cuisine:

    Μια πολίτισσα στο τραπέζι μας!!!!

    • 30 λεπτά
    • 20 μερίδες
    • Εύκολη

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινοποίηση
    (13 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

    Βήματα

    1
    Έγινε

    Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί και βάζουμε πάνω το ένα φύλλο της σφολιάτας απλωμένο.
    Στρώνουμε πάνω τις φέτες του κασεριού, έπειτα το παστουρμά χωρίς να βγάλουμε το τσιμένι.
    Κόβουμε τα ντοματάκα στη μέση και τα βάζουμε πάνω στο παστουρμά.

    2
    Έγινε

    Σκεπάζουμε την γέμιση με το δεύτερό φύλλο σφολιάτας, ενώνουμε τις άκρες της σφολιάτας πιέζοντας τες με ένα πιρουνάκι.
    Αυγουλώνουμε το επάνω φύλλο της σφολιάτας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.

    3
    Έγινε

    Υ.Γ. Αν σας φαίνεται βαριά η πίτα με το τσιμένι μπορείτε να το αφαιρέσετε και να το βάλετε στην πίτα χωρίς αυτό.

    Υ.Γ. Επίσης παλιότερα ξεχώριζαν το τσιμένι από τον παστουρμά καίγανε λίγο φρέσκο βούτυροκαι τσιγάριζαν το τσιμένι έπειτα το ρίχνανε πάνω στην γέμιση.
    Καλή Επιτυχία!

    Κριτικές συνταγής

    Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
    Προηγούμενη
    Ρολό κοτόπουλο με σφολιάτα κάστανα
    Επόμενη
    Chicken Nuggets
    Προηγούμενη
    Ρολό κοτόπουλο με σφολιάτα κάστανα
    Επόμενη
    Chicken Nuggets