0 0
Παντεσπάνι βανίλιας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
4 αβγά μεγάλα
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
1 φλ. τσαγιού φαρίνα
3 βανίλιες

Παντεσπάνι βανίλιας

Αφράτο,νόστιμο και απλό…

  • 24
  • Serves 10
  • Easy

Υλικά

Οδηγίες

Share
(Visited 28 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Θερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη για 15-20 λεπτά,να αφρατέψουν και να πρήξουν.

2
Done

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με τη βανίλια και το ρίχνουμε πάνω από τα αβγά.

3
Done

Ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα για να μην φύγει ο αέρας.
Αλευροβουτυρώνουμε ένα ταψάκι 25 εκ. και ρίχνουμε το μείγμα μέσα.

4
Done

Ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα.

5
Done

Καλή Επιτυχία!!!!
ΥΓ.Τυλίξτε με μεμβράνη και φυλάξτε το ψυγείο για 3-4 μέρες και στην κατάψυξη μέχρι και 6 μήνες.
Η συνταγή είναι της κ.Β.Αλεξιάδου από το βιβλίο Ελληνική Κουζίνα Ζαχαροπλαστική

maggy

κοτόπουλο
previous
Σπιτικός γύρος κοτόπουλο
ψωμάκια μαργαρίτα
next
Γιορτινά ψωμάκια
κοτόπουλο
previous
Σπιτικός γύρος κοτόπουλο
ψωμάκια μαργαρίτα
next
Γιορτινά ψωμάκια