0 0
Παντεσπάνι βανίλιας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
4 αβγά μεγάλα
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
1 φλ. τσαγιού φαρίνα
3 βανίλιες

Παντεσπάνι βανίλιας

Αφράτο,νόστιμο και απλό…

  • 24
  • 10 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(65 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Θερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη για 15-20 λεπτά,να αφρατέψουν και να πρήξουν.

2
Έγινε

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με τη βανίλια και το ρίχνουμε πάνω από τα αβγά.

3
Έγινε

Ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα για να μην φύγει ο αέρας.
Αλευροβουτυρώνουμε ένα ταψάκι 25 εκ. και ρίχνουμε το μείγμα μέσα.

4
Έγινε

Ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα.

5
Έγινε

Καλή Επιτυχία!!!!
ΥΓ.Τυλίξτε με μεμβράνη και φυλάξτε το ψυγείο για 3-4 μέρες και στην κατάψυξη μέχρι και 6 μήνες.
Η συνταγή είναι της κ.Β.Αλεξιάδου από το βιβλίο Ελληνική Κουζίνα Ζαχαροπλαστική

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
κοτόπουλο
Προηγούμενη
Σπιτικός γύρος κοτόπουλο
ψωμάκια μαργαρίτα
Επόμενη
Γιορτινά ψωμάκια
κοτόπουλο
Προηγούμενη
Σπιτικός γύρος κοτόπουλο
ψωμάκια μαργαρίτα
Επόμενη
Γιορτινά ψωμάκια