0 0
Ντονέρ (Γύρος από κιμά)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό-μοσχάρι) 3 φορές περασμένο από την μηχανή
1 κ. σούπας κάρυ
1 κ. σούπας μπαχάρι
1 κ. σούπας ρίγανη
1 κ. σούπας πιπέρι
1/2 κ. σούπας τριμμένο γαρύφαλλο
αλάτι
4 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλ. τσαγιού φρυγανιά
1/3 φλ τσαγιού γάλα
1 αυγό

Ντονέρ (Γύρος από κιμά)

Cuisine:

    Έντονες γεύσεις ανατολής!!!!!!!!!!!!

    • 60
    • Serves 8
    • Easy

    Υλικά

    Οδηγίες

    Share
    (Visited 51 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ.

    2
    Done

    Φτιάχνουμε ένα μακρόστενο ρολό

    3
    Done

    και το τυλίγουμε με λαδόκολλα

    4
    Done

    Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε για 50 λεπτά, βγάζουμε την λαδόκολλα και το ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά ώσπου να ροδίσει

    5
    Done

    Κόβουμε τον γύρο σε λεπτές φέτες τον αφήνουμε να κρυώσει και τον σερβίρουμε.
    Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!

    6
    Done

    Υ.γ

    Συνοδεύεται άψογα με κρεμμύδι και πίτα για σουβλάκια.
    Προσοχή οι γεύσεις των μπαχαρικών είναι έντονες αν θέλετε μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα για να μην γίνει βαρύ το φαγητό.

    maggy

    ρυζι
    previous
    Αρωματικό Ρύζι
    λευκός χαλβάς
    next
    Γαλλικός χαλβάς με φράουλες
    ρυζι
    previous
    Αρωματικό Ρύζι
    λευκός χαλβάς
    next
    Γαλλικός χαλβάς με φράουλες