0 0
Ντονέρ (Γύρος από κιμά)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό-μοσχάρι) 3 φορές περασμένο από την μηχανή
1 κ. σούπας κάρυ
1 κ. σούπας μπαχάρι
1 κ. σούπας ρίγανη
1 κ. σούπας πιπέρι
1/2 κ. σούπας τριμμένο γαρύφαλλο
αλάτι
4 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλ. τσαγιού φρυγανιά
1/3 φλ τσαγιού γάλα
1 αυγό

Ντονέρ (Γύρος από κιμά)

Cuisine:

    Έντονες γεύσεις ανατολής!!!!!!!!!!!!

    • 60
    • 8 μερίδες
    • Εύκολη

    Υλικά

    Οδηγίες

    Κοινοποίηση
    (128 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

    Βήματα

    1
    Έγινε

    Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ.

    2
    Έγινε

    Φτιάχνουμε ένα μακρόστενο ρολό

    3
    Έγινε

    και το τυλίγουμε με λαδόκολλα

    4
    Έγινε

    Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε για 50 λεπτά, βγάζουμε την λαδόκολλα και το ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά ώσπου να ροδίσει

    5
    Έγινε

    Κόβουμε τον γύρο σε λεπτές φέτες τον αφήνουμε να κρυώσει και τον σερβίρουμε.
    Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!

    6
    Έγινε

    Υ.γ

    Συνοδεύεται άψογα με κρεμμύδι και πίτα για σουβλάκια.
    Προσοχή οι γεύσεις των μπαχαρικών είναι έντονες αν θέλετε μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα για να μην γίνει βαρύ το φαγητό.

    maggy

    Κριτικές συνταγής

    Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
    ρυζι
    Προηγούμενη
    Αρωματικό Ρύζι
    λευκός χαλβάς
    Επόμενη
    Γαλλικός χαλβάς με φράουλες
    ρυζι
    Προηγούμενη
    Αρωματικό Ρύζι
    λευκός χαλβάς
    Επόμενη
    Γαλλικός χαλβάς με φράουλες