Υλικά
-
250 ml γάλα αμυγδάλου με κακαό
-
250 γρ μαργαρίνη
-
400 γρ ζάχαρη
-
500 γρ φαρίνα
-
2 κ. σούπας ξύδι
-
2 βανίλιες
-
Για το γλάσο
-
125 γρ. γάλα αμυγδάλου με κακαό
-
125 γρ κουβερτούρα
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς στον αέρα. |
2
Έγινε
|
Στο κάδο του μιξερ χτυπάμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη για να γίνει κρέμα. |
3
Έγινε
|
Αλευροβουτυρώνουμε μια φόρμα του κέικ και απλώνουμε μέσα ομοιόμορφα το μείγμα του κεικ. |
4
Έγινε
|
Για το γλάσοΒράζουμε το γάλα αμυδάλου σε ένα βαθύ κατσαρολάκι, το αποσύρουμε απο το μάτι και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα και ανακατεούμε μέχρι ναν λιώσει. |
5
Έγινε
|
Βγάζουμε το κεικ απο το φούρνο και ρίχνουμε απο πάνω το γλάσο. |