0 0
Μύδια σαγανάκι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κυβάκια
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κυβάκια
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτήρι της ρετσίνας λευκό κρασί
1 κ. σούπας μουστάρδα
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ. σούπας κέτσαπ
2οο γρ τυρί φέτα προαιρετικά
2 κ .σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
λίγη ρίγανη

Μύδια σαγανάκι

Ο καλύτερος θαλασσινός μεζές αν σας αρέσουν τα πικάντικα προσθέστε λίγη καυτερή πιπεριά!!!!

  • 10
  • 6 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση

(92 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι να ζεσταθεί.

2
Έγινε

Ρίχνουμε τις πιπεριές και το σκόρδό να τσιγαριστούν.
Μόλις μαλακώσουν ρίχνουμε τα μύδια αφού τα έχουμε πλύνει καλά
και χαμηλώνουμε το μάτι στην μέτρια φωτιά.
΄

3
Έγινε

Έπειτα προσθέτουμε τα υπολοιπα υλικά και τα αφήνουμε να βράσουν
για 4-5 λεπτά.
Σερβίρουμε

4
Έγινε

Υ.Γ.

Δεν βάζουμε νερό γιατί βγάζουν τα μύδια.
Δεν τα μαγειρούμε πολυ διότι τα μύδια σκληραίνουν.

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
μυδοπίλαφο
Προηγούμενη
Μυδοπίλαφο
Επόμενη
Tiramisu
μυδοπίλαφο
Προηγούμενη
Μυδοπίλαφο
Επόμενη
Tiramisu