0 0
Μπισκότα με καραμέλα γάλακτος (alfajores)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
150 γρ βούτυρο μαλακό
100 γρ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
150 γρ κορν φλάου
150 γρ αλεύρι
5 γρ baking powder
4 κρόκοι αβγών
γέμιση
1 κονσέρβα καραμέλα γάλακτος

Μπισκότα με καραμέλα γάλακτος (alfajores)

Cuisine:

Συνταγή που ταξίδεψε από το μακρινό Περού….

  • 150
  • 20 μερίδες
  • Μέτρια

Υλικά

  • γέμιση

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(112 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Χτυπάμε βούτυρο και άχνη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να γίνει κρέμα.

2
Έγινε

Προσθέτουμε τους κρόκους έναν έναν και στη συνέχεια τη βανίλια.

3
Έγινε

Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε κορν φλάουρ, αλεύρι και μπέικιν και τα προσθέτουμε στο μείγμα με το βουτύρου.
Τα χτυπάμε να γίνουνε ένα.

4
Έγινε

Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει..
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους180.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε 0,5 εκ. πάχος,

5
Έγινε

και κόβουμε με κουπ πατ για μπισκότα.
Βάζουμε σε λαδόκολλα,

6
Έγινε

Τα ψήνουμε για 10 λεπτά.
Τα αφήνουμε κρυώσουν.
Βάζουμε μια κουταλιά μαρμελάδα γάλακτος και ενώνουμε με άλλο μπισκότο από επάνω.

7
Έγινε

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!

ΣΗΜ:Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
κέικ δαμάσκηνο
Προηγούμενη
Ανάποδο κέικ δαμάσκηνο
ορεκτικό με φέτα
Επόμενη
Το δικό μου Μπουγιουρντί
κέικ δαμάσκηνο
Προηγούμενη
Ανάποδο κέικ δαμάσκηνο
ορεκτικό με φέτα
Επόμενη
Το δικό μου Μπουγιουρντί