0 0
Μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο

Φάε τη “γλώσσα” σου…

  • Medium

Υλικά

Οδηγίες

Share
(Visited 30 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Βράζουμε την γλώσσα ώσπου να μαλακώσει.

2
Done

Τη βγάζουμε από την κατσαρόλα την αφήνουμε να κρυώσει
και την ξεφλουδίζουμε.

3
Done

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες,βάζουμε τη γλώσσα και
όλα τα υπόλοιπα υλικά στην γάστρα.

4
Done

Σκεπάζουμε τη γάστρα με το καπάκι και μαγειρεύουμε στους 200 βαθμούς μέχρι
να μαλακώσει καλά το κρέας,περίπου 45 λεπτά.

5
Done

Καλή Επιτυχία!!!!

Αν θέλετε μπορείτε να τσιγαρίσετε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και να τα ρίξετε μέσα.
Επίσης αν έχετε πήλινη γάστρα θα ήταν ακόμη καλύτερα να φτιάξετε το φαγητό εκεί.

Η συνταγή και οι φωτογραφίες είναι της μανούλας μου!!!

maggy

παστίτσιο της τεμπέλας
previous
Το παστίτσιο της τεμπέλας
κοτόπουλο
next
Σπιτικός γύρος κοτόπουλο
παστίτσιο της τεμπέλας
previous
Το παστίτσιο της τεμπέλας
κοτόπουλο
next
Σπιτικός γύρος κοτόπουλο