0 0
Μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο

Φάε τη “γλώσσα” σου…

  • Μέτρια

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(74 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Βράζουμε την γλώσσα ώσπου να μαλακώσει.

2
Έγινε

Τη βγάζουμε από την κατσαρόλα την αφήνουμε να κρυώσει
και την ξεφλουδίζουμε.

3
Έγινε

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες,βάζουμε τη γλώσσα και
όλα τα υπόλοιπα υλικά στην γάστρα.

4
Έγινε

Σκεπάζουμε τη γάστρα με το καπάκι και μαγειρεύουμε στους 200 βαθμούς μέχρι
να μαλακώσει καλά το κρέας,περίπου 45 λεπτά.

5
Έγινε

Καλή Επιτυχία!!!!

Αν θέλετε μπορείτε να τσιγαρίσετε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και να τα ρίξετε μέσα.
Επίσης αν έχετε πήλινη γάστρα θα ήταν ακόμη καλύτερα να φτιάξετε το φαγητό εκεί.

Η συνταγή και οι φωτογραφίες είναι της μανούλας μου!!!

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
παστίτσιο της τεμπέλας
Προηγούμενη
Το παστίτσιο της τεμπέλας
κοτόπουλο
Επόμενη
Σπιτικός γύρος κοτόπουλο
παστίτσιο της τεμπέλας
Προηγούμενη
Το παστίτσιο της τεμπέλας
κοτόπουλο
Επόμενη
Σπιτικός γύρος κοτόπουλο