Υλικά
-
700 γρ μοσχάριαπό λαιμό
-
10 φέτες μπέικον κομμένες σε κυβάκια
-
1 φλ. τσαγιού κόκκινο γλυκό κρασί
-
250 γρ φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
-
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
4 καρότακομμένα σε ροδέλες
-
4 σκελίδες σκόρδο
-
λάδι
-
αλεύρι για το πανάρισμα
-
1 κ. σούπας πελτέ ντομάτας
-
3 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
-
2 φύλλο δάφνης
-
2 κ. σούπας θυμάρι
-
Αλάτι-πιπέρι
-
4-5 πατάτεςκομμένες στη μέση
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
|
2
Έγινε
|
|
3
Έγινε
|
|
4
Έγινε
|
|
5
Έγινε
|
|
6
Έγινε
|
|
7
Έγινε
|