0 0
Λάμινγκτονς ή Χιονάτη

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 αυγά
350 ml σπορέλαιο
350 ml γάλα
550 γρ ζάχαρη
700 γρ αλεύρι
1 μπείκιν
3 βανίλια
Σιρόπι
240 γρ ζάχαρη
1200 ml νερό
250 γρ κουβερτούρα
Γαρνίρισμα
ινδοκάρυδο

Λάμινγκτονς ή Χιονάτη

Ένα ελαφρύ γλυκό φερμένο από την Αυστραλία!!!

  • 1 ώρα
  • Serves 30
  • Medium

Ingredients

  • Σιρόπι

  • Γαρνίρισμα

Directions

Share
(Visited 21 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ για 4 λεπτά.

2
Done

Αλευρώνουμε και βουτυρώνουμε ένα ταψί προτιμότερο θα ήταν ένα παραλληλόγραμμο.
Βάζουμε το μείγμα του κέικ να ψηθεί για 45-50 λεπτά.

3
Done

Κάνουμε το σιρόπι βάζοντας σε ένα κατσαρολάκι όλα τα υλικά μαζί και αφήνοντάς τα να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα και η ζάχαρη.

4
Done

Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά και το κόβουμε,αν το κάναμε σε στρόγγυλο ταψί σε ρόμβους,αλλιώς σε ορθογώνια κομμάτια.

5
Done

Βυθίζουμε τα κομμάτια μέσα στο σιρόπι.

6
Done

Τα αφήνουμε να στραγγίσουν και στη συνέχεια τα βουτάμε στο πιάτο με την καρύδα.
Καλή επιτυχία!!!

7
Done

maggy

ψάρια
previous
Ψάρια με γαλέτα
pisia
next
Πισία με πατάτα
ψάρια
previous
Ψάρια με γαλέτα
pisia
next
Πισία με πατάτα