0 0
Λάμινγκτονς ή Χιονάτη

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
4 αυγά
350 ml σπορέλαιο
350 ml γάλα
550 γρ ζάχαρη
700 γρ αλεύρι
1 μπείκιν
3 βανίλια
Σιρόπι
240 γρ ζάχαρη
1200 ml νερό
250 γρ κουβερτούρα
Γαρνίρισμα
ινδοκάρυδο

Λάμινγκτονς ή Χιονάτη

Ένα ελαφρύ γλυκό φερμένο από την Αυστραλία!!!

  • 1 ώρα
  • 30 μερίδες
  • Μέτρια

Υλικά

  • Σιρόπι

  • Γαρνίρισμα

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(90 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ για 4 λεπτά.

2
Έγινε

Αλευρώνουμε και βουτυρώνουμε ένα ταψί προτιμότερο θα ήταν ένα παραλληλόγραμμο.
Βάζουμε το μείγμα του κέικ να ψηθεί για 45-50 λεπτά.

3
Έγινε

Κάνουμε το σιρόπι βάζοντας σε ένα κατσαρολάκι όλα τα υλικά μαζί και αφήνοντάς τα να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα και η ζάχαρη.

4
Έγινε

Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά και το κόβουμε,αν το κάναμε σε στρόγγυλο ταψί σε ρόμβους,αλλιώς σε ορθογώνια κομμάτια.

5
Έγινε

Βυθίζουμε τα κομμάτια μέσα στο σιρόπι.

6
Έγινε

Τα αφήνουμε να στραγγίσουν και στη συνέχεια τα βουτάμε στο πιάτο με την καρύδα.
Καλή επιτυχία!!!

7
Έγινε

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
ψάρια
Προηγούμενη
Ψάρια με γαλέτα
pisia
Επόμενη
Πισία με πατάτα
ψάρια
Προηγούμενη
Ψάρια με γαλέτα
pisia
Επόμενη
Πισία με πατάτα