0 0
Λαχανοντολμάδες ή Γιαμπρακια

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
2 ψιλοκομμένα πράσα
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
400 γρ ρύζι Καρολίνα
1 κιλό λάχανο τουρσί
500 γρ ανάμεικτο κιμά
3 κ. σουπάς σάλτσα ντομάτας
1 κ. γλυκού κόκκινο πιπέρι
1 κ. γλυκού αλάτι
1 κ. γλυκού πιπέρι
1 χυμό λεμονιού
1 χυμό λεμονιού γιαι την γέμιση
1 ποτήρι νερό
1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο για την γέμιση
1 φλ. ελληνικού ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα
1 κ. σούπας κόκκινο πιπέρι

Λαχανοντολμάδες ή Γιαμπρακια

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φαγητό της Δυτικής Μακεδονίας. Σερβίρετε συνήθως στην περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών. υπάρχουν πολλές παραλλαγές η γιαγιά μου όμως μου έμαθε αυτό τον τρόπο.
Καλή απόλαυση.

  • 120
  • 10 μερίδες
  • Δύσκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση

(69 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
Χοιρινά κότσια με κρεμμύδια και κάστανο
Προηγούμενη
Χοιρινά κότσια με κρεμμυδάκια και κάστανα
κουλαράκια βανίλιας
Επόμενη
Κουλουράκια βανίλιας
Χοιρινά κότσια με κρεμμύδια και κάστανο
Προηγούμενη
Χοιρινά κότσια με κρεμμυδάκια και κάστανα
κουλαράκια βανίλιας
Επόμενη
Κουλουράκια βανίλιας