0 0
Κοκκινιστό

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 κιλό μοσχάρι
2 μεγάλα κρεμμύδια
1-2 σκελίδρες σκόρδο
3-4 ντομάτες ώριμες
1/2 ποτήρι σάλτσα ντομάτας
1/4 κ.γλυκού κανέλα
2-3 σπόρια γαρύφαλλο
αλάτι
πιπέρι
5- 6 σπόρια μπαχάρι
1 πρέζα ζάχαρη

Κοκκινιστό

Μια κλασική συνταγή!

  • 60
  • 4 μερίδες
  • Μέτρια

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(23 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Κόβουμε το μοσχαράκι σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε να βράσουν για μία με μιάμιση ώρα (μέχρι να μαλακώσουν).
Τα αφήνουμε στην άκρη.

2
Έγινε

Κόβουμε το κρεμμύδι στο multi.
Βάζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα λίγο λάδι να κάψει και ρίχνουμε τα κρεμμύδια.

3
Έγινε

Πολτοποιούμε στο multi τις ντομάτες,το σκόρδο και τα μπαχαρικά

4
Έγινε

τα ρίχνουμε στο κρεμμύδι που τσιγαρίζεται μαζί με το κρέας.

5
Έγινε

Το αφήνουμε να πάρει βράση, ώσπου να δέσει η σάλτσα (να γίνει πιο πηχτή και να ρουφήξει τα πολλά υγρά).
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!

6
Έγινε

Tips

Συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες,ρύζι ή πούρε.

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
ομελέτα με λουκάνικα
Προηγούμενη
Ομελέτα
λουκουμαδες
Επόμενη
Αλαντούσκι (Ρώσικοι Λουκουμάδες)
ομελέτα με λουκάνικα
Προηγούμενη
Ομελέτα
λουκουμαδες
Επόμενη
Αλαντούσκι (Ρώσικοι Λουκουμάδες)