Υλικά
-
Για τα ταψι 24εκ διαμέτρο
-
600 γρ κεράσια καθαρισμένα
-
4 αυγά
-
120 γρ άχνη ζάχαρημπορείτε και κανονική στην ίδια ποσότητα
-
200 ml γάλα
-
100 γρ φαρίνα
-
40 γρ βούτυρο
-
3 βανίλιες
-
λίγο αλάτι
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς. |
2
Έγινε
|
Βουτυρώνουμε την επιαφάνεια του ταψιού και ρίχνουμέ επάνω τα κεράσια. |
3
Έγινε
|
Σε ένα μπολ ΄βάζουμε τα στερεά υλικά και ανακατευούμε . |
4
Έγινε
|
Ρίχνουμε ενα - ένα τα αυγά ανακατευόντας τα με το μείγμα το αλευριού. |
5
Έγινε
|
Βάζουμε στο γλυκό στο φουρνό και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. |
6
Έγινε
|
|
7
Έγινε
|
Οι φωτογραφιές είναι του Γιάννη Κακτση. |