0 0
Κέικ Βουτύρου

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
250 γρ φρέσκο βούτυρο
110 γρ άχνη ζάχαρη
180 γρ φαρίνα
4 αυγά
2 βανίλιες

Κέικ Βουτύρου

Αυτό το κέικ με το θεϊκό άρωμα φρέσκου βουτύρου
και την υπέροχη υγρή υφή αξίζει να το γευτείτε μέχρι το τελευταίο ψίχουλο!!!

  • 35
  • 10 μερίδες
  • Μέτρια

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(29 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να γίνουν κρέμα.

2
Έγινε

Προσθέτουμε έπειτα τα αυγά ένα ένα

3
Έγινε

και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας καλά για 2-3 λεπτά.

4
Έγινε

Αλευροβουτυρώνουμε ένα ταψάκι 20 –22 εκ.και αδειάζουμε μέσα το μείγμα.

5
Έγινε

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25 λεπτά περίπου ή μέχρι να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα.

6
Έγινε

Μόλις το βγάλουμε το πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη για να λιώσει και να πιάσει κρούστα.

7
Έγινε

Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΗΜ:Αυτό το κέικ δε φουσκώνει πολύ αλλά έχει τέλεια γεύση!!!
Αν είναι υγρό μετά το ψήσιμο μην το φοβάστε, αν η οδοντογλυφίδα
βγει καθαρή είμαστε εντάξει..

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
ζύμη για κρέπες
Προηγούμενη
Ζύμη για κρέπες
πατάτες μπλουμ
Επόμενη
Πατάτες γιαχνί ή μπλουμ
ζύμη για κρέπες
Προηγούμενη
Ζύμη για κρέπες
πατάτες μπλουμ
Επόμενη
Πατάτες γιαχνί ή μπλουμ