0 0
Κέικ Βουτύρου

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
250 γρ φρέσκο βούτυρο
110 γρ άχνη ζάχαρη
180 γρ φαρίνα
4 αυγά
2 βανίλιες

Κέικ Βουτύρου

Αυτό το κέικ με το θεϊκό άρωμα φρέσκου βουτύρου
και την υπέροχη υγρή υφή αξίζει να το γευτείτε μέχρι το τελευταίο ψίχουλο!!!

  • 35
  • Serves 10
  • Medium

Υλικά

Οδηγίες

Share
(Visited 5 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να γίνουν κρέμα.

2
Done

Προσθέτουμε έπειτα τα αυγά ένα ένα

3
Done

και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας καλά για 2-3 λεπτά.

4
Done

Αλευροβουτυρώνουμε ένα ταψάκι 20 –22 εκ.και αδειάζουμε μέσα το μείγμα.

5
Done

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25 λεπτά περίπου ή μέχρι να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα.

6
Done

Μόλις το βγάλουμε το πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη για να λιώσει και να πιάσει κρούστα.

7
Done

Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΗΜ:Αυτό το κέικ δε φουσκώνει πολύ αλλά έχει τέλεια γεύση!!!
Αν είναι υγρό μετά το ψήσιμο μην το φοβάστε, αν η οδοντογλυφίδα
βγει καθαρή είμαστε εντάξει..

maggy

ζύμη για κρέπες
previous
Ζύμη για κρέπες
πατάτες μπλουμ
next
Πατάτες γιαχνί ή μπλουμ
ζύμη για κρέπες
previous
Ζύμη για κρέπες
πατάτες μπλουμ
next
Πατάτες γιαχνί ή μπλουμ