0 0
Κέικ σοκολάτας με espresso

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 ¼ φλ. τσαγιού γάλα
½ φλ. τσαγιού λάδι
2 αυγά
2 φλ. τσαγιού αλεύρι
¾ φλ. τσαγιού κακάο
½ φλ. τσαγιού ζεστό espresso
1 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 κ. γλυκού μπείκιν
1 κ. γλυκού σόδα
170 γρ. χοντρά τρίμματα σοκολάτας

Κέικ σοκολάτας με espresso

Τα λόγια είναι περιττά για αυτό το κέικ..
Ζουμερό, μαλακό με έντονη γεύση σοκολάτας,
Θα καταπλήξει όποιον το δοκιμάσει!!!

  • 1 ώρα
  • Μέτρια

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(11 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα τρίμματα σοκολάτας
Στο μίξερ για 3-4 λεπτά.

2
Έγινε

Αλευροβουτυρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα του κέικ.
Βάζουμε το μισό μειγμά στην φόρμα και το πασπαλίζουμε
με την μισή ποσότητα της σοκολάτας.

3
Έγινε

Προσθέτουμε το υπόλοιπο μειγμά του κέικ και τη υπόλοιπη σοκολάτα.
Ψήνουμε το κέικ περίπου για 40- 50 λεπτά δοκιμάζοντας το με οδοντογλυφίδα.

Καλή επιτυχία!!

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
τσουρεκάκια με σιρόπι
Προηγούμενη
Σιροπιαστά τσουρεκάκια της Ταμάρας
Επόμενη
Πατάτα γεμιστή με μπέικον και μανιτάρια
τσουρεκάκια με σιρόπι
Προηγούμενη
Σιροπιαστά τσουρεκάκια της Ταμάρας
Επόμενη
Πατάτα γεμιστή με μπέικον και μανιτάρια