Υλικά
-
250 γρ βούτυρο
-
200 γρ γιαούρτι αγελαδινό
-
500 γρ φαρίνα
-
250 γρ τυρί φέτα
-
1 αυγό
-
3 κ. σούπας κασέρι
-
Αλάτι-πιπέρι
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
Ανακατεύουμε το βούτυρο, τογιαουρτάκι,το αλεύρι και το αλάτι να γίνει μια μαλακή ζύμη. |
2
Έγινε
|
Σε ένα πιάτο λιώνουμε το τυρί,ρίχνουμε το κασέρι,το αβγό,το πιπέρι και τα ανακατεύουμε |
3
Έγινε
|
Τα ρίχνουμε στην ζύμη το μείγμα με τα τυρία και ανακατεύουμε ξανά. |
4
Έγινε
|
Βρέχουμε τα χέρια μας με νερό. |
5
Έγινε
|
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμους με αερά στην μεσαία σχάρα μέχρι να ροδίσουν καλά. |
6
Έγινε
|
ΥποσημείωσηΜπορείτε να τα κάνετε με ότι γέμιση θέλετε. |