0 0
Γιουβέτσι στο πήλινο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 φλ. τσαγιού κριθαράκι
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδρα σκόρδο
1 κον κασέ
1/2 ποτήρι νερό
1/4 κ. γλυκού κανέλα
1/6 κ. γλυκού τριμμένο γαρύφαλλο
κόκκινη πιπερι
πιπέρι
4 φέτες κασέρι

Γιουβέτσι στο πήλινο

Παραδοσιακό πιάτο για όλες τις περιστάσεις!!!

  • 30
  • 4 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(36 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Κόβουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.

2
Έγινε

Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα κατσαρολάκι να κάψει και τα τσιγαρίζουμε.
Μόλις τσιγαριστούν ρίχνουμε το κριθαράκι και το καβουρδίζουμε για 1 λεπτό.

3
Έγινε

Ρίχνουμε το κον κασέ,τα μπαχαρικά και το νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε ανά τακτά διαστήματα να μην κολλήσει.

4
Έγινε

Μόλις μαλακώσει το κριθαράκι το μοιράζουμε σε πήλινα πιατάκια και προσθέτουμε από πάνω κασέρι.

5
Έγινε

Το βάζουμε στο γκριλ,στην πάνω σχάρα,μέχρι να λιώσει το κασέρι και να πιάσει κρούστα.
Το σερβίρουμε χωρίς να το βγάλουμε από το πήλινο.
Καλή Επιτυχία!!

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
σπανακόρυζο
Προηγούμενη
Σπανακόρυζο
πίτσα
Επόμενη
Νηστίσιμη Πίτσα
σπανακόρυζο
Προηγούμενη
Σπανακόρυζο
πίτσα
Επόμενη
Νηστίσιμη Πίτσα