0 0
Γιουβέτσι στο πήλινο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
1 φλ. τσαγιού κριθαράκι
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδρα σκόρδο
1 κον κασέ
1/2 ποτήρι νερό
1/4 κ. γλυκού κανέλα
1/6 κ. γλυκού τριμμένο γαρύφαλλο
κόκκινη πιπερι
πιπέρι
4 φέτες κασέρι

Γιουβέτσι στο πήλινο

Παραδοσιακό πιάτο για όλες τις περιστάσεις!!!

  • 30
  • Serves 4
  • Easy

Υλικά

Οδηγίες

Share
(Visited 22 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Κόβουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.

2
Done

Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα κατσαρολάκι να κάψει και τα τσιγαρίζουμε.
Μόλις τσιγαριστούν ρίχνουμε το κριθαράκι και το καβουρδίζουμε για 1 λεπτό.

3
Done

Ρίχνουμε το κον κασέ,τα μπαχαρικά και το νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε ανά τακτά διαστήματα να μην κολλήσει.

4
Done

Μόλις μαλακώσει το κριθαράκι το μοιράζουμε σε πήλινα πιατάκια και προσθέτουμε από πάνω κασέρι.

5
Done

Το βάζουμε στο γκριλ,στην πάνω σχάρα,μέχρι να λιώσει το κασέρι και να πιάσει κρούστα.
Το σερβίρουμε χωρίς να το βγάλουμε από το πήλινο.
Καλή Επιτυχία!!

maggy

σπανακόρυζο
previous
Σπανακόρυζο
πίτσα
next
Νηστίσιμη Πίτσα
σπανακόρυζο
previous
Σπανακόρυζο
πίτσα
next
Νηστίσιμη Πίτσα