0 0

Γίγαντες

Μιας και ο χειμώνας κοντοζυγώνει!!

  • 2 ώρες και 10 λεπτά
  • 4 μερίδες
  • Μέτρια

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(15 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Βάζουμε από βραδύς τα φασόλια να φουσκώσουν.
Την άλλη μέρα πετάμε το νερό και τα βάζουμε στην κατσαρόλα
Με αρκετό νερό να βράσουν έως ότου μαλακώσουν.
Μόλις βράσουν τα φασόλια, τα βάζουμε στην γάστρα
Και τα σκεπάζουμε με το νερό που έχουν βράσει. Όχι όλο
Ίσα να καλυφθούν με το νερό.

2
Έγινε

Σε ένα κατσαρόλακι ζεσταίνουμε λίγο λαδί και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι
Και τις πιπεριές.

3
Έγινε

Μόλις ροδίσουν ρίχνουμε το χυμό της ντομάτας,
Τα καρότα και τα μπαχαρικά και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

4
Έγινε

Ρίχνουμε την σάλτσα μέσα στα φασόλια και τα ανακατεύουμε .
Προσθέτουμε τον μαϊντανό και το σέλινο.

5
Έγινε

Κλείνουμε με το καπάκι την γάστρα και ψήνουμε τους γίγαντες περίπου για 1 – 1 ½ ώρα στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις.

Υ.Γ. Αν δεν έχετε γάστρα βάλτε τους γίγαντες σε ένα βαθύ ταψί και σκεπάστε το με αλουμινόχαρτο.
Αν δεν έχετε καπνιστή πάπρικα βάλτε κόκκινο γλυκό πιπέρι.

Καλή Επιτυχία!

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
Προηγούμενη
Chilli con carne
τσουρεκάκια με σιρόπι
Επόμενη
Σιροπιαστά τσουρεκάκια της Ταμάρας
Προηγούμενη
Chilli con carne
τσουρεκάκια με σιρόπι
Επόμενη
Σιροπιαστά τσουρεκάκια της Ταμάρας