0 0
Φαλάφελ (Ρεβυδοκεφτέδες)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Φαλάφελ (Ρεβυδοκεφτέδες)

Τη δοκίμασα στο Μπαλί στο Ελληνικό εστιατόριο
“Πάντα ρει” την έψαχνα, την βρήκα
και σας την παραθέτω.

  • 105
  • Serves 20
  • Medium

Υλικά

Οδηγίες

Share
(Visited 23 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ.
Τα στραγγίζουμε και τα βράζουμε για μια ώρα μέχρι να μαλακώσουν.

2
Done

Στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν για 15 λεπτά.
Χτυπάμε στο multi τα ρεβιθιά να γίνουν λιώμα.

3
Done

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα ρεβίθια,το σκόρδο,το κρεμμύδι,το κόλιανδρο, το κύμινο,αλάτι και πιπέρι.

4
Done

Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι.

5
Done

Κάνουμε μικρές μπάλες.

6
Done

Βάζουμε σε ένα τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζουμε τα φαλάφελ
για 7-8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο μεριές.

7
Done

Στο Μπαλί τα σέρβιραν με αραβική πίτα και σαλάτα από αγγουράκι, ντομάτα,άνηθο και λαδολέμονο.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!

maggy

Κοτόπουλο με χυλοπίτες
previous
Κοτόπουλο με χυλοπίτες
Τούρτα Ζελέ
next
Διπλή Τούρτα Ζελέ
Κοτόπουλο με χυλοπίτες
previous
Κοτόπουλο με χυλοπίτες
Τούρτα Ζελέ
next
Διπλή Τούρτα Ζελέ