0 0
Φαλάφελ (Ρεβυδοκεφτέδες)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Φαλάφελ (Ρεβυδοκεφτέδες)

Τη δοκίμασα στο Μπαλί στο Ελληνικό εστιατόριο
“Πάντα ρει” την έψαχνα, την βρήκα
και σας την παραθέτω.

  • 105
  • 20 μερίδες
  • Μέτρια

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(113 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ.
Τα στραγγίζουμε και τα βράζουμε για μια ώρα μέχρι να μαλακώσουν.

2
Έγινε

Στραγγίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν για 15 λεπτά.
Χτυπάμε στο multi τα ρεβιθιά να γίνουν λιώμα.

3
Έγινε

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα ρεβίθια,το σκόρδο,το κρεμμύδι,το κόλιανδρο, το κύμινο,αλάτι και πιπέρι.

4
Έγινε

Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι.

5
Έγινε

Κάνουμε μικρές μπάλες.

6
Έγινε

Βάζουμε σε ένα τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζουμε τα φαλάφελ
για 7-8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο μεριές.

7
Έγινε

Στο Μπαλί τα σέρβιραν με αραβική πίτα και σαλάτα από αγγουράκι, ντομάτα,άνηθο και λαδολέμονο.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
Κοτόπουλο με χυλοπίτες
Προηγούμενη
Κοτόπουλο με χυλοπίτες
Τούρτα Ζελέ
Επόμενη
Διπλή Τούρτα Ζελέ
Κοτόπουλο με χυλοπίτες
Προηγούμενη
Κοτόπουλο με χυλοπίτες
Τούρτα Ζελέ
Επόμενη
Διπλή Τούρτα Ζελέ