0 0
Διπλή Τούρτα Ζελέ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
παντεσπάνι
4 αυγά
4 φλ. καφέ αλεύρι
3 φλ. καφέ ζάχαρη
1 βανίλια
1 μπείκιν
γέμιση
1 κομπόστα
500 γρ σαντιγί κρετόρε
1 φακελάκι ζελέ

Διπλή Τούρτα Ζελέ

Ότι πιο δραστικό για το καλοκαίρι!!

  • 1
  • Serves 12
  • Easy

Υλικά

  • παντεσπάνι

  • γέμιση

Οδηγίες

Share
(Visited 17 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Ρίχνουμε το φακελάκι με το ζελέ σε ένα μπολ και το διαλύουμε με ζεστό νερό.

2
Done

Αντί για 1 ποτήρι κρύο νερό βάζουμε ένα ποτήρι ζουμί από την κομπόστα.

3
Done

Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο να πήξει ελαφρά.
Φτιάχνουμε το παντεσπάνι.
Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για 4 λεπτά.

4
Done

Βάζουμε το παντεσπάνι σε ένα ταψάκι δακτυλίδι και ψήνουμε
στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά

5
Done

ώσπου να ροδίσει και να βγαίνει καθαρή μια οδοντογλυφίδα όταν τη
βυθίσουμε μέσα στο κέικ.

6
Done

Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε στην μέση.
Κρατάμε το ζουμί από την κομπόστα και ραντίζουμε το μισό παντεσπάνι

7
Done

Βάζουμε το μισό στην φόρμα δακτυλίδι και το άλλο μισό στην κατάψυξη.
Χτυπάμε την σαντιγί και την απλώνουμε πάνω από το παντεσπάνι

8
Done

Μόλις πήξει λίγο το ζελέ το βάζουμε πάνω στην σαντιγί με τα φρούτα.

9
Done

Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει αρκετά το ζελέ.
Τέλος ξεφορμάρουμε.,
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!

10
Done

Tips

Αυτό το γλυκό γίνεται σε φόρμα δακτυλίδι, μόλις κοπεί το παντεσπάνι στην μέση το ξαναβάζουμε στο ταψάκι,αλλιώς θα χύνεται.
Το παντεσπάνι είναι για 2 γλυκά όποτε το βάζετε στην κατάψυξη και το χρησιμοποιείται εν καιρώ.

maggy

ρεβυθοκεφτέδες
previous
Φαλάφελ (Ρεβυδοκεφτέδες)
μάφινς
next
Muffin made in Greece
ρεβυθοκεφτέδες
previous
Φαλάφελ (Ρεβυδοκεφτέδες)
μάφινς
next
Muffin made in Greece