0 0
Διπλή Τούρτα Ζελέ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
παντεσπάνι
4 αυγά
4 φλ. καφέ αλεύρι
3 φλ. καφέ ζάχαρη
1 βανίλια
1 μπείκιν
γέμιση
1 κομπόστα
500 γρ σαντιγί κρετόρε
1 φακελάκι ζελέ

Διπλή Τούρτα Ζελέ

Ότι πιο δραστικό για το καλοκαίρι!!

  • 1
  • 12 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

  • παντεσπάνι

  • γέμιση

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(39 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Ρίχνουμε το φακελάκι με το ζελέ σε ένα μπολ και το διαλύουμε με ζεστό νερό.

2
Έγινε

Αντί για 1 ποτήρι κρύο νερό βάζουμε ένα ποτήρι ζουμί από την κομπόστα.

3
Έγινε

Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο να πήξει ελαφρά.
Φτιάχνουμε το παντεσπάνι.
Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για 4 λεπτά.

4
Έγινε

Βάζουμε το παντεσπάνι σε ένα ταψάκι δακτυλίδι και ψήνουμε
στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά

5
Έγινε

ώσπου να ροδίσει και να βγαίνει καθαρή μια οδοντογλυφίδα όταν τη
βυθίσουμε μέσα στο κέικ.

6
Έγινε

Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε στην μέση.
Κρατάμε το ζουμί από την κομπόστα και ραντίζουμε το μισό παντεσπάνι

7
Έγινε

Βάζουμε το μισό στην φόρμα δακτυλίδι και το άλλο μισό στην κατάψυξη.
Χτυπάμε την σαντιγί και την απλώνουμε πάνω από το παντεσπάνι

8
Έγινε

Μόλις πήξει λίγο το ζελέ το βάζουμε πάνω στην σαντιγί με τα φρούτα.

9
Έγινε

Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει αρκετά το ζελέ.
Τέλος ξεφορμάρουμε.,
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!

10
Έγινε

Tips

Αυτό το γλυκό γίνεται σε φόρμα δακτυλίδι, μόλις κοπεί το παντεσπάνι στην μέση το ξαναβάζουμε στο ταψάκι,αλλιώς θα χύνεται.
Το παντεσπάνι είναι για 2 γλυκά όποτε το βάζετε στην κατάψυξη και το χρησιμοποιείται εν καιρώ.

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
ρεβυθοκεφτέδες
Προηγούμενη
Φαλάφελ (Ρεβυδοκεφτέδες)
μάφινς
Επόμενη
Muffin made in Greece
ρεβυθοκεφτέδες
Προηγούμενη
Φαλάφελ (Ρεβυδοκεφτέδες)
μάφινς
Επόμενη
Muffin made in Greece