• Home
  • Κρέας
  • Χοιρινά κότσια με κρεμμυδάκια και κάστανα
1 0
Χοιρινά κότσια με κρεμμυδάκια και κάστανα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Χοιρινά κότσια με κρεμμυδάκια και κάστανα

Άκρως χριστουγεννιάτικη συνταγή με υπέροχα υλικά και αρώματα. Θα κλέψει τις εντυπώσεις στο γιορτινό σας τραπέζι,

  • 240
  • 6 μερίδες
  • Μέτρια

Υλικά

Οδηγίες

Διαμοιρασμός
(130 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Εντάξει

Βάζουμε τα κότσια σε μια γάστρα μαζί με το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλινο και το κρασί.
Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι

2
Εντάξει

Τα ψήνουμε χωρίς να τα σκεπάσουμε με το καπάκι της γάστρας, μέχρι να ροδίσουν στους 180 βαθμούς με αέρα περίπου 50 λεπτά.

3
Εντάξει

Έπειτα βγάζουμε από το ταψί τα λαχανικά και το ζουμί τους .

4
Εντάξει

Τα πολτοποιούμε και τα περνάμε από σήτα για να μην πέσουνε μέσα μικρά κομμάτια απο τα κοκάλα. τα ξαναρίχνουμε στην γάστρα.

5
Εντάξει

Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με τα κάστανα μέχρι να καραμελώσουν και τα προσθέτουμε στην γάστρα.

6
Εντάξει

Έπειτα προσθέτουμε τον ζωμό τα καπακώνουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο στους 160 περίπου για 2 ώρες.

7
Εντάξει

Μετά τις 2 ώρες αφαιρούμε το καπάκι, σε ε΄να μπολ ανακατεύουμε την σόγια σως με την κέτσαπ και το περιχύνουμε πάνω στα κότσια τα κοκκάρια και τα κάστανα.
Ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

8
Εντάξει

Καλή επιτυχία!!!
Η συνταγή είναι από το περιοδικό των χριστουγεννιάτικων συνταγών του 2018 του Μασούτη.

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
vegan γεμιστά
previous
Τα ωραιότερα Γεμιστά
γιαμπρακια
next
Λαχανοντολμάδες ή Γιαμπρακια
vegan γεμιστά
previous
Τα ωραιότερα Γεμιστά
γιαμπρακια
next
Λαχανοντολμάδες ή Γιαμπρακια