Υλικά
-
4 χοιρινά κότσια
-
1 κρεμμύδι
-
2 καρότα
-
2 κλωνάρια σέλινο
-
250 ml κόκκινο κρασί
-
80 ml ελαιόλαδο
-
λίγο αλάτι
-
πιπέρι
-
50 ml κέτσαπ
-
50 ml σόγια σως
-
400 γρ κρεμμυδάκια κοκκάρια καθαρισμένα
-
300 γρ κάστανα
-
600 ml ζωμός λαχανικών
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
|
2
Έγινε
|
Τα ψήνουμε χωρίς να τα σκεπάσουμε με το καπάκι της γάστρας, μέχρι να ροδίσουν στους 180 βαθμούς με αέρα περίπου 50 λεπτά. |
3
Έγινε
|
Έπειτα βγάζουμε από το ταψί τα λαχανικά και το ζουμί τους . |
4
Έγινε
|
Τα πολτοποιούμε και τα περνάμε από σήτα για να μην πέσουνε μέσα μικρά κομμάτια απο τα κοκάλα. τα ξαναρίχνουμε στην γάστρα. |
5
Έγινε
|
|
6
Έγινε
|
|
7
Έγινε
|
|
8
Έγινε
|
Καλή επιτυχία!!! |