• Home
  • Κρέας
  • Χοιρινά κότσια με κρεμμυδάκια και κάστανα
1 0
Χοιρινά κότσια με κρεμμυδάκια και κάστανα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Χοιρινά κότσια με κρεμμυδάκια και κάστανα

Άκρως χριστουγεννιάτικη συνταγή με υπέροχα υλικά και αρώματα. Θα κλέψει τις εντυπώσεις στο γιορτινό σας τραπέζι,

  • 240
  • 6 μερίδες
  • Μέτρια

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(279 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Βάζουμε τα κότσια σε μια γάστρα μαζί με το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλινο και το κρασί.
Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι

2
Έγινε

Τα ψήνουμε χωρίς να τα σκεπάσουμε με το καπάκι της γάστρας, μέχρι να ροδίσουν στους 180 βαθμούς με αέρα περίπου 50 λεπτά.

3
Έγινε

Έπειτα βγάζουμε από το ταψί τα λαχανικά και το ζουμί τους .

4
Έγινε

Τα πολτοποιούμε και τα περνάμε από σήτα για να μην πέσουνε μέσα μικρά κομμάτια απο τα κοκάλα. τα ξαναρίχνουμε στην γάστρα.

5
Έγινε

Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με τα κάστανα μέχρι να καραμελώσουν και τα προσθέτουμε στην γάστρα.

6
Έγινε

Έπειτα προσθέτουμε τον ζωμό τα καπακώνουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο στους 160 περίπου για 2 ώρες.

7
Έγινε

Μετά τις 2 ώρες αφαιρούμε το καπάκι, σε ε΄να μπολ ανακατεύουμε την σόγια σως με την κέτσαπ και το περιχύνουμε πάνω στα κότσια τα κοκκάρια και τα κάστανα.
Ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

8
Έγινε

Καλή επιτυχία!!!
Η συνταγή είναι από το περιοδικό των χριστουγεννιάτικων συνταγών του 2018 του Μασούτη.

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
vegan γεμιστά
Προηγούμενη
Τα ωραιότερα Γεμιστά
γιαμπρακια
Επόμενη
Λαχανοντολμάδες ή Γιαμπρακια
vegan γεμιστά
Προηγούμενη
Τα ωραιότερα Γεμιστά
γιαμπρακια
Επόμενη
Λαχανοντολμάδες ή Γιαμπρακια