0 0
Αλευρόπιτα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Αλευρόπιτα

Ένα ταξίδι στα Ζαγοροχώρια
και μια υπέροχη συνταγή!!!!!!!!!

  • 50
  • 20 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(150 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Παίρνουμε ένα μεγάλο ταψί,το αλείφουμε με πολύ βούτυρο

2
Έγινε

και έπειτα το πασπαλίζουμε με φρυγανιά (όπως κάνουμε για τα κέικ,ώστε να μην κολλάνε στη φόρμα).

3
Έγινε

Βάζουμε σε μπολ τα αβγά,το γάλα,το γιαούρτι,τρίβουμε το τυρί (κρατάμε λίγο) και ανακατεύουμε.

4
Έγινε

Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε ξανά.

5
Έγινε

Ρίχνουμε το μείγμα στο κέντρο του ταψιού.

6
Έγινε

Το απλώνουμε και προσθέτουμε από πάνω το υπόλοιπο τυρί και λίγο ακόμη βούτυρο σε διάσπαρτα κομματάκια.

7
Έγινε

Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς,μέχρι να ροδίσει.

8
Έγινε

Υ.Γ.

Προσέξτε πολύ στο βουτύρωμα!
Πρέπει το βιτάμ να μπει σε μεγάλη ποσότητα,για να μην κολλήσει η πίτα στο ταψί.
Αν θέλετε,μπορείτε στη ζύμη να τρίψετε και κασέρια.

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
σαλτσα ντομάτας
Προηγούμενη
Η σάλτσα της Σμυρνιάς
νηστίσιμη πίτα
Επόμενη
Νηστίσιμη Κρεμμυδόπιτα
σαλτσα ντομάτας
Προηγούμενη
Η σάλτσα της Σμυρνιάς
νηστίσιμη πίτα
Επόμενη
Νηστίσιμη Κρεμμυδόπιτα