• Home
  • Γλυκά
  • Αλαντούσκι (Ρώσικοι Λουκουμάδες)
0 0
Αλαντούσκι (Ρώσικοι Λουκουμάδες)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
4 αυγά
1 πρέζα αλάτι
2 κ. σούπας ζάχαρη
2 φλ. τσαγιου γάλα
1/2 κ. γλυκού σόδα
2 κ. σούπας γιαούρτι
3 1/2 φλ. τσαγιου αλεύρι
Λάδι για τηγάνισμα

Αλαντούσκι (Ρώσικοι Λουκουμάδες)

Μια τέλεια συνταγή
από την πεθερά της φίλης μου Μάρθας!!!

  • 30
  • 40 μερίδες
  • Μέτρια

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(44 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

2
Έγινε

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι αρκετό λάδι να κάψει.
Σε ένα ποτηράκι του καφέ βάζουμε λίγο λαδί και το κουτάλι.

3
Έγινε

Πιάνουμε το ζυμάρι με τη χούφτα μας,το κόβουμε με το κουταλάκι και το ρίχνουμε μέσα στο καυτό λάδι,

4
Έγινε

Μόλις χρυσίσει και από τις δύο μεριές το βγάζουμε.
Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει η ζύμη.

5
Έγινε

Σερβίρουμε με ζάχαρη, μέλι, μερέντα ή ακόμη και με παγωτό.
Καλή επιτυχία!!!

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
μοσχάρι
Προηγούμενη
Κοκκινιστό
τυρόπιτα
Επόμενη
Αλμυρή Πατσαβουρόπιτα
μοσχάρι
Προηγούμενη
Κοκκινιστό
τυρόπιτα
Επόμενη
Αλμυρή Πατσαβουρόπιτα