Υλικά
-
Παντεσπάνι
-
3 φλ. τσαγιού αλεύρι
-
5 αυγά
-
1 φλ. τσαγιού βούτυρο
-
2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
-
1 φλ. τσαγιού γάλα
-
1 μπείκιν
-
2 βανίλια
-
1/2 κ. γλυκού αλάτι
-
1/2 κ. γλυκού σόδα
-
Κρέμα
-
350 γρ γάλα
-
150 γρ κρέμα γάλακτος
-
80 γρ ζάχαρη
-
1 αυγό
-
3 κρόκοι
-
40 γρ κορν φλάου
-
1 βανίλια
-
Σιρόπι
-
1 φλ. τσαγιού νερό
-
2 κ. σούπας ζάχαρη
-
Επικάλυψη
-
2 φλ. τσαγιού άχνη
-
1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
-
240 γρ κουβερτούρα
-
2 κ.σούπας βούτυρο
-
1 βανίλια
Οδηγίες
Βήματα
1
Έγινε
|
|
2
Έγινε
|
|
3
Έγινε
|
|
4
Έγινε
|
|
5
Έγινε
|
Κρέμα |
6
Έγινε
|
|
7
Έγινε
|
την κατεβάζουμε από την φωτιά και την σκεπάζουμε με μια μεμβράνη για να κρυώσει. |
8
Έγινε
|
Επικάλυψη |
9
Έγινε
|
|
10
Έγινε
|
|
11
Έγινε
|
ΣιρόπιΒάζουμε το νερό με τη ζάχαρη σε ένα μπρίκι και τα βράζουμε για 2 λεπτά. |
12
Έγινε
|
Συναρμολόγηση |
13
Έγινε
|
|
14
Έγινε
|
|
15
Έγινε
|
Τοποθετούμε από πάνω το υπόλοιπο παντεσπάνι. |