0 0
Καρμπονάρα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Προσαρμογή Μερίδων:
200 γρ μπέικον σε φέτες
3-4 τεμάχια μανιτάρια φρέσκα
500 ml κρέμα γάλακτος
1 πακέτο λαζανάκια
1 αυγό
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
200 γρ κασέρι
1 σφηνοπότηρο κονιάκ

Καρμπονάρα

  • 20 λεπτά
  • 4 μερίδες
  • Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

Κοινοποίηση
(42 επισκέψεις συνολικά, 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Βράζουμε τα μακαρόνια και τα στραγγίζουμε.

2
Έγινε

Κόβουμε το μπέικον σε κύβους.

3
Έγινε

Το τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι μαζί με τα μανιτάρια.
Μόλις ροδίσουν τα σβήνουμε με λίγο κονιάκ.

4
Έγινε

Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.

5
Έγινε

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το αβγό και το αλατοπίπερο.

6
Έγινε

Ανακατεύουμε με τα μακαρόνια.
Τέλος ρίχνουμε το τριμμένο κασέρι και σερβίρουμε.

7
Έγινε

Καλή Επιτυχία!!!!

maggy

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή προς το παρόν. Χρησιμοποίησε την παρακάτω φόρμα για να γράψεις τη δική σου.
Προηγούμενη
Προφιτερόλ
κέικ σοκολάτας
Επόμενη
Σιροπιαστό κέικ με τρούφα
Προηγούμενη
Προφιτερόλ
κέικ σοκολάτας
Επόμενη
Σιροπιαστό κέικ με τρούφα